Чиз од Левица (оној де што ми бараше дебата на Алфа) објавува фејк њуз со стара фотка дека Лукаревска е денес на фризер. Се лепат и шират оркестрирано ботови. Фризерот демантира, џабе, портали на Лакташ и Ковач веќе на готовс шират алуминиум. Ој животе, руско-маѓарска фејк машино!

ФБ статус на Петрит Сарачини