Утрово избувнал во трговскиот центар Ист Гејт во Скопје. Според неофицијални информации се запалила вентилација во еден од рестораните.

Од пожарникарската служба информираат дека на терен се испратени 3 возила кои веднаш интервенирале. Повеќе информации наскоро.