Околу 16 часот со нож избодено е 18 годишно момче во Скопје.

Според информациите инцидентот се случил додека момчето било во автобус бр. 56, во скопско Бојане.

Момчето итно со болничка е префрлено во болницата 8-ми септември во Скопје.

Повеќе детали очекуваме наскоро.