На булеварот „Илинден“ во Скопје се случила сообраќајна несреќа во која автомобил срушил едно од дрвјата засадени во средината на булеварот, по што останал качен на бетонската жардиниера во средината меѓу двете коловозни ленти, објави Сител.

Засега нема информации за тоа како дошло до несреќата и дали во неа има повредени.

Полицијата е на терен и во моментов врши увид.