Замислете ВМРО ДПМНЕ не обвинува дека сме се фалеле со водоводи и канализации???
Во 11 години дури поставуваа прескапи споменици и други глупости, требаше да знаат дека огромен дел од места немаат комунална инфраструктура и тоа беше за нивна срамота.
Ние не зборуваме за формално исполнување на програма, туку решавање на елементарни потреби на граѓаните, што во владеењето на ВМРО ДПМНЕ беше мисловна именка.

ФБ статус на Горан Сугаревски