Во текот на минатат ноќ, околу 2 часот Тигрите на МВР го упасиле познатиот бандит, рекетар и насилник Малиот Репки од Батинци, кој бил лоциран во велешко, дознаваме од полициски извори.

Тој се бара со потерници за „обид за убиство“, а познат е како насилник и рекетар.