Кампањата за парламентарните избори СДСМ Крива Паланка и кандидатот за пратеник и коносител во Изборната единица 3, Љупчо Николовски, ќе ја започнат со голема промоција во салата БРАНИТЕЛИ 2001, во четврток, 18 Април, 19:00ч.