Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство со Љупчо Николовски со честитка по повод новогодишните празници и божините празници!
– Од срце ви ги честитам новогодишните и божиќни празници. Уживајте во домот и семејството, наздравете со чаша македонско вино и со благослов за новиот живот, за новите можности. Вашите желби нека бидат моќни, нека донесат изобилство на секое поле.
А мојата желба е сите да сме живи и здрави, да продолжиме да чекориме по европскиот пат, да го достигнеме европскиот стандард дома! – вели министерот Николовски.