Ја продолжувам борбата за подобро утре на секој еден граѓанин од Собранието. Денеска официјално е верификуван мојот мандат како пратеник. Посветено работејќи за вас останувам достапен, како и до сега, за секој еден, во служба на граѓаните.
ФБ став на Љупчо Николовски