Порталот 24инфо.мк ги праша граѓаните дали очекуваат нашата држава да стане земја членка на ЕУ.

Мнозинството граѓани се за европска иднина и очекуваат дека Македонија ќе биде дел од европското семејство и дека тоа ќе донесе придобивки за економијата, општеството и државата, но и дека ќе ги врати младите назад во државата.