Kандидатот за градоначалник на Општина Крива Паланка од СДСМ и коалицијата, Сашко Митовски вечерва со дел од советниците беа во кривопаланечкото село Конопница на средба со граѓаните.
-Моќно и победнички! Од Конопница ќе започне големата победа на сите граѓани!
За нови улици, нови детски игралишта и паркови, нова водоводна и канализациона мрежа, за најдоброто на нашата Крива Паланка! – порача Митовски.