Политичката партија ВМРО ДПМНЕ, почна со прес за непотизам, па го прекина. Очигледно потпретседателот на партијата Владо Мисајловски се збуни од тоа што требаше да го прочита, а можеби и самиот не верува во истото, но пропагандата мора да се тера, реагираат на социјалните мрежи.