Ова е само дел од предизборното интервју на Христијан Мицкоски во емисијата “360 степени” во која новинарот Васко Попетрески јасно му става до знаење дека тој манипулира со граѓаните со непостоечка фуснота во Преспанскиот договор.

Целата емисија ќе биде емитувана вечерва со почеток во 21:40 часот на ТВ Алсат.