Финишира проектот за изградба и регулација на Домачки Дол, вреден 7.000.000 денари, информираат од општина Крива Паланка.

Истовремено, во соработка со ЕВН се изместува линијата на електро-дистибутивна мрежа со што се решава проблемот за напојување со електрична енергија на домаќинствата во овој дел од градот.