Објавено видео на Твитер Горан Ангелов Ќосето конзумира херион во затвор.

На социјалната мрежа Твитер утрово е објавено видео на кое се гледа осудениот за насилството од 27 ми април, Горан Ангелов Ќосето како конзумира хероин во затворот.

На видеата објавени од профилот TitoMKD се гледаат и други учесници од 27-ми април, исто така осудени на неколкугодишни казни затвор, како на пример Игор Југ и еден од напаѓачите на Зијадин Села, Кире Георгиевски.