Покрај останатите теми, вечерва во „360 степени“ на ТВ Алсат (3 февруари 2020 г.) од 22:00 часот:

-истражување: дали владината уредба со која се воведува т.н. данок на CO2 ќе го даде посакуваниот ефект, кои возила ќе поскапат, кои ќе поевтинат и за колку?