Мажот кој утрово со пиштол се шеташе низ ТЦ „Бисер“ во населбата Аеродром во Скопје е приведен, информираат од полицијата. Пиштолот всушност не бил вистински туку пластичен.

МВР за подоцна најави повеќе детали.