Сите се радуваат и честитаат горди на успехот на својата татковина, ратификацијата на Договорот за членство во НАТО. Само извршителот на Груевски, Христијан Мицкоски не!, велат од СДСМ.

Погледнете го видеото, сите аплаудираат во собраниската сала за НАТО само Мицкоски не.

Срамно! Извршителот Мицкоски ќе остане запаметен во историјата како губнитник кој не се израдува на успехот на државата!

Очекувано од Мицкоски, извршителот на Никола Груевски.

Ова е голем успех за СДСМ и за претседателот Зоран Заев но и голем пораз за политиките на Мицкоски и Груевски за изолација и враќање назад.

Тие еден чекор назад, ние три чекори напред!

На 12 април следува уште еден пораз за извршителот Мицкоски.

Нема назад! Продолжуваме напред кон НАТО и ЕУ!- децидни се од владејачката СДСМ.