Емисијата „360 степени“ вечерва (22 мај 2020 г.) од 22 часот на ТВ Алсат е поделена на два сегмента:

1) дебата за можните излезни сценарија за изборите, со поранешниот министер и пратеник Насер Зибери и универзитетскиот професор Сефер Тахири;

2) интервју со дополнителната заменик-министерка за внатрешни работи, Славјанка Петровска.