Снимка од тепачка која се случи вчера вечер во центарот на Куманово се споделува на социјалните мрежи.
Според снимката две лица, излегуваат од бело возило и напаѓаат други двајца.

Тепачката се случила во центарот на Куманово, според описот на видеото на социјалните мрежи.