Владата на Република Северна Македонија, денеска, 17.12.2021 година (петок) ќе ја одржи 128-та редовна седница.
За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да се одржи преку видео конференциска врска со почеток во 12:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.