Владата на Република Северна Македонија, денеска, 18.01.2022 година (вторник) ќе ја одржи третата редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 16:30 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.