Започнавме со работа, во тек е првата конститутивна седница на новата Влада, објави новиот премиер Димитар Ковачевски на неговиот ФБ профил.

На дневен ред решенија за енергетската криза, стартот на учебната година и одговор на пандемијата, објави Ковачевски.