Централниот караван на СДСМ „Најдоброто за мојата општина” вечерва е во Крива Паланка.
На граѓанската трибина и промоцијата на кандидатот за градоначалник и кандидатите за советници на Општина Крива Паланка на Плоштадот во Крива Паланка со почеток во 20:00 часот ќе присуствува и претседателот на СДСМ, Зоран Заев.