Следете ја во живо заедничката прес-конференција на заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски и претседателката на Инспекциски совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска со почеток во 11 часот.