СДСМ преку интервју во живо ги претставува носителите на изборните листи кои се закажани на 12 април.

Откако вчера беше претставен носителот на изборната единица 1 Никола Димитров, втор гостин е Оливер Спасовски, потпретседател на СДСМ и носител во изборна единица два на листата на коалицијата „Можеме“

Ќе се опфатат повеќе актуелни теми прашања поврзани со коронавирусот и актуелната политичка и општествена ситуација.

Следете во живо: