Марјан Мишев од Стар Караорман е пример за уште една успешна земјоделска приказна.
Добитник е на трактор, и подготвен е да аплицира за најновата мерка од ИПАРД 3 програмата.
– Со реализирани 63,1 милиони евра за над 2.100 реализирани инвестиции успешно ја заокружуваме ИПАРД 2 програмата, и веќе ја испишуваме новата ИПАРД 3 успешна приказна, велат од МЗШВ.