zoran milosevski

Практикувањето на функцијата од страна на техничкиот министер за внатрешни работи Панче Тошкоски, кој незаконски менува и назначува началници во МВР и циркузантски, во ТВ емисии во живо потпишува правилници за работа, е блага најава за тоа како ќе изгледа владеењето на ДПМНЕ доколку на претстојните избори формира Влада.
За мицковци Грујо е мало дете, Вучиќ умерен популист а Орбан демократ од скандинавски тип.
Наравоучение: Берете ум!

ФБ став на Зоран Молошески