Оскарите никогаш не биле повозбудливи за гледање. Вечерва да ја бодриме нашата медена екипа во трката за Оскари. Со вас сме Медени! 🍯🐝 🇲🇰 Honeyland

#Honeyland #Oscars #МеденаЗемја #Оскари

Фејсбук статус на Зоран Заев, претседател на СДСМ