Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, на денешната прес – коференција рече дена потпретседателот на партијата Мухарен Зекири се заразил на ифтарска вечера кај брат му.

Тој кажа дека директорката на УЈП, Сања Лукаревска, не е ист случај.