Женско лице пред малку се фрлило од терасата на Градскиот трговски центар и паднала пред влезот од страната на Плоштад Македонија.

Како што за 24инфо.мк тврдат очевидци, жената неколку пати се премислувала и скокнала од тераста, едно момче се обидело да ја фати пред да скокне, но не успеало.
Жената е жива, со телесни повреди.

Повеќе информации во текот на денот.