Информирај се каде можеш да пријавиш корупција, истакна вицепремиерот за борба против корупцијата, Љупчо Николовски.

„Институциите се должни да постапуваат координирано и професионално по сите пријави.
Транспарентно и храбро. Да се избориме со корупцијата.
Сега сѐ е јавно.
Корупцијата не се исплати“, нагласи Николовски.

На следниов ЛИНК дознајте повеќе за тоа како да пријавите корупција.