Објавен е конкурсот за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на високообразовните установи во Република Северна Македонија за студиската 2022/2023 година. Драги студенти искористете ја оваа можност и запишете се на еден од најзначајните факултети за земјоделство, шумарство и ветеринарство, порача денеска министерот за земјоделство, Љупчо Николовски.

Повеќе информации на следниот линк.