МИЦКОВСКИ ВО ТРИЛЕМА:

“Пакетот мерки на Владата е наменет дури за септември, па или се спрема за избори тогаш или сега ќе вршат поткуп”!

Шапшал еден изборите ќе бидат на 27 јуни 2020. Те притисна меѓународниот фактор а пред се твоите најдобри пријатели!

Доста со паради. И ДУИ ти откажа љубов!

ФБ статус на Тито Беличанец