Доктор од Струмица, член на вмро дпмне, одбил да биде во тимот кој ќе ги прегледува лицата што ќе бидат сместени во карантин во х. Цар Самуил, Банско.

Нели Мицковски подаде рака, ги стави на располагање “нивните доктори”?

Твит на Вивиана