Што да каже човек. Страшно. Овој поздрав ми стаса после двете интервјуа со Мицкоски и Заев. Не дека ќе не исплаши, ама добро е да се види. Од што им ќутиме мислат дека се плашиме. Ова мора да заврши.

ФБ статус на Мишко Иванов