🔖Прашање кое се надевам некој ќе му го постави на #Наќе #Чулев на пресот во 12.30 часот – дали Димче Арсовски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ има специјална дозвола за движење во полициски час како ,,такси возач” на неговата женска, која исто така имала дозвола за движење
Чекај, Чулев. Што фактор е малиов на #Мицкоски, па што има дозвола за движење во полициски час, и тоа на територија на цела МакедонијаВчера, пред полноќ, полиција го застанала во Струмица, родното место на женска му.
Што работи овој во државава, осим што пред микрофон чита соопштенија од штаб? За тоа си му дал дозвола, затоа што чита вмровски соопштенија?
Лудило.
Дозволата му е за ,,такси драјвер” или како…

А, неговава женска, Соња Тодорова, која неофицијално е вработена во маркетинг агенција, по кој основ добила дозвола
Да не барала вчера реклами пред полноќ, некаде во струмичко, кога е легитимирана од полиција, а ние да не знаеме дека нејзиниот опис на работно место значел – вечерна работа
И, сега што правиме вмровци-има или нема злоупотреби на дозволитеКолку вмровци имаат дозволи за полициски час, по основ на партиска книшка и си играат играчки додека сите седат дома

ФБ статус на Јорданка Ивановска-Јоци