Дечки, вмровци земаа да се апсат и да се тепаат меѓусебе, али ете – уште ,,комуњари” и СДСМ им се виновни.
Вмројни, можеби по ова конечно ќе сконтаат дека Наќе Чулев е од ВМРО-ДПМНЕ и наименуваше 80 раководни лица во МВР. Вклучително и на СВР-Скопје и на ,,Тигри”, задолжени за јавен ред и мир и такви ствари во Скопје.
Но, ете, Наќо, кога е Мицкоски во прашање со шетанции во ,,Чардак” и теретани, никаде го нема да гукне, камоли да излезе со став во име на МВР околу прекршувања на уредби. Камоооли да му поднесе пријава.
Али, агилноста на Наќо доаѓа до израз кога рајата, ко типов К.Ј, член на ВМРО-ДПМНЕ од Ѓорче, кој се уби од нивно бранење по фејсбуци, ќе пушта музики, ќе се напие и комшии ќе го пријават.
Вие си знаете вмројни што правите, али изгледа некои вмројни ви се попривилегирани од други.

ФБ статус на Јорданка Ивановска- Јоци