Овој има кривична за проневера на 7 мил.денари државни пари, колку што се сеќавам, а уште одозгора читаме – бара апанажа мицковиот заменик технички министер.
А, обвинение има ли, до каде е предметот❓Девет месеци поминаа.
До кога ќе ги плаќаме ,,чесните” мицкови кадри❓
ФБ статус на Јорданка Ивановска-Јоци