Ги испеавте сите песни, ги извеавте на матурски сите знамиња И СТАРО МАКЕДОНСКОТО, И АЛБАНСКОТО, НАЈМАЛКУ ДРЖАВНОТО и што сега?
Толку од патриотите на батерии , ДЕНЕС е денот на будење од големата заблуда, големата лага дека МАКЕДОНИЈА ПОВТОРНО ЌЕ Е ТВОЈА.
Е па тоа што денес следува ќе покаже дека МАКЕДОНИЈА Е ТОЛКУ ТВОЈА колку што беше и до 8ми Мај , до изборите❗️❗️❗️
Ни помалку , ни повеќе ама важно лажговците од белата палата направена со украдените пари од граѓаните повторно имаат апсолутна власт, а Македонија е горда со нов фикус.
А Дафина, Благица, Олга, Лидија, Грација, Сашо, Бојан, Љупчо и компанија КАКО ПОПЧИЊА ќе си гласаат се по ред и Албанец претседател на Собранието, и уставни измени под Приштински диктат, и Приштинската платформа, и што ќе посакаат другарите од Коалицијата.
Едно е јасно ЗНАМ дека предавниците ќе си останат предавници ЗА ВЕК И ВЕКОВ АМИН, а Македонија била од СИТЕ така и ќе остане❗️❗️❗️

Жаклина Лазаревска