Кога Наќе Чулев ќе ги открие тепачите на Тони Трајковски.
Дали и зошто досега не го повикал Коце Трајановски на распит кој беше сведок на тепањето Трајковски.
Зошто ДПМНЕ секој ден не држи прес-конференци со барање да се откријат тепачите, како тоа што го правеше и прави за други случаи
Нели сега е “ наш” човек министерот.
Малку реторика во стилот на ДПМНЕ

Боби Илиевски