Неутралци? Really???
За Законот за забрана за увоз на отпад како извор на енергија, НЕ ГЛАСАЛЕ 15 пратеници од ДПМНЕ, 6 пратеници од СДСМ и уште 16 пратеници од други партии…
И забележав неколку НЕУТРАЛЦИ објавуваат еден мал ‘исечок’ од листингот кадешто се оние малкумина од СДСМ што не гласале за Законот… Па уште се мајтапат со еден од пратениците од СДСМ затоа што се пофалил дека е донесен Законот…
А за оние 31 пратеник од ДПМНЕ и други партии што не гласале за законот, ниту збор… Ниту прекор, ниту критика, ниту потсмев…
Неутралци???

ФБ статус на Ацо Лукароски