Александар Николовски не убедуваше дека нема да има одлука за датум за преговорите со ЕУ.
Илија Димовски тврдеше дека Македонија и Албанија нема да ги започнаат преговорите оваа година.
Христијан Жмицковски гарантираше дека нема да има одлука за почеток на преговорите со ЕУ.
Заев и владата цело време веруваа и работеа напорно за да има одлука.
100-0 губите дечки од ВМРО.
Излезете бе, гукнете нешто… срамота е вака да се криете во некоја дупка ко глувци, или сега сте презафатени со нова патриотска задача да го срушите Филипче.

ФБ статус на Замир Мехмети