Обединети сме во една работа… А тоа е желбата за членство во ЕУ… Сите сме согласни дека тоа е врвен национален приоритет!
Сепак, никој освен Зоран Заев не (по)нуди решение како да ја оствариме таа наша стратешка цел…
Да се критикува некоја опција е ОК, но само ако се понуди подобра опција, подобра алтернатива, подобро решение… Критика без да се има на ум друг начин за решавање на проблемот е типичен вмровски синдром…

И уште нешто… Ако критизерите на Заев ги прашам во кој друг македонски политичар имаат доверба дека би можел Македонија да ја направи европска држава, одговор нема да добијам…
Еве, ме читаат и нека се обидат да одговорат… Нека посочат со име и презиме таков човек…

Мицкоски? Села? Апасиев? Солза? Бачев?

ФБ статус на Ацо Лукароски