ПРВОТО ЛАЖНО ВЕТУВАЊЕ НА ДАНЕЛА АРСОВСКА
Ако се воведе бесплатен јавен превоз за сите, со нови автобуси, со нови автобуски линии, и без билети, за да биде функционален, градот Скопје ќе банкротира уште во првата година. Ако се воведе пак бесплатен јавен превоз без зголемување на капацитетите, јавниот превоз ќе биде нефункционален и комплетно блокиран во поголем дел од денот, а градот Скопје ем ќе нема добар јавен превоз, ем ќе банкротира за еден мандат.
Данела, на лагата и се кратки нозете. На скопјани им требаат реални проекти, а не предизборни лаги!