Откако денеска непосредно пред почетокот на денешната конститутивна седница, Тимчо Муцунски, пратеник од новиот парламентарен состав на ВМРО-ДПМНЕ се пожали дека не му било дозволено да дојде на седница со својот тротинет, Твитер заедницата со реакции: