Вело Марковски: Ако има над 8 Милиона Заразени на светско ниво, ќе си ја ИСКИНАМ Дипломата.

* У моментов има 39 милиона and counting…

Не ја кине, влага во ИК на ВМРО и продолжува да шири небулози.

Вело е дефиниција за Џери Спрингерски шарлатан.
Твит на Бапчо