Повеќе од очигледно е дека патриотските анти-корона активности се неприкосновени како на терен, така и на социјалните мрежи!

Останува да видиме дали е на повидок нов патриотски кластер, со ора, со гозби, со сè?!

За сите што прашуваат кога ќе заврши короната?! Не се надевајте попусто, не постои здравствен систем во светот што може да излезе на крај со безграничноста на човековата глупост! Па, макар биле и патриоти!