ВМРО-ДПМНЕписмени:

1) „вековен стремеж“ за НАТО, а НАТО постои од 1949.
2) Во 2019 гласале против НАТО, а во 2020 го поддржале протоколот за влез во НАТО, заедно со пратениците што ги прогласуваа за „предавници“.
3) Глумат дека се големи Македонци, а пишале „македонци“ со мала буква.
Резил!

Извор: Сеир