Кажи нешто и за името е еден од коментарите кои му беше упатен на лидерот на ВМРО – ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на неговата видео објава на Фејсбук од денешната партиска трибина во Скопје.

Кажи му на народот колку имаш украдено, кога Мицкоски ќе изјави дека ќе го раскине договорот од Преспа тогаш ќе ја докаже својата вредност, не се лаже народот сите вие сте исти, се само дел од коментарите.